logo

Sustine campionii Romaniei!

Inscrie-te la cursa preferata si alearga in Echipa Campionilor! 

ALEARGA ALATURI DE UN CAMPION

Andreea Raducan si Alina Dumitru sustin Echipa Campionilor. Li se vor alatura si alti sportivi din Romania, dorinici sa-si arate sprijinul fata de comunitatea de la lupte libere din Berzunti.

 Andreea Raducan si Alina Dumitru

 Andreea Raducan“In fiecare an va invitam sa alergati pentru a sustine atat tineri sportivi aflati la inceput de drum, cat si fosti sportivi care intampina diferite dificultati. Ma bucur sa va vad de fiecare data mai motivati, mai implicati si dornici de a face miscare.”

Alina Dumitru„Ma bucur sa sustin cauza Fundatiei Olimpice Romane si voi dedica kilometrii alergati sportivilor care au nevoie de sprijinul nostru.”

Hai si tu in echipa! Cu cat suntem mai multi, cu atat ajutam mai mult!

CINE SUNT CEI PE CARE II AJUTI

Fii alaturi de tineri sportivi aflati la inceput de drum, precum si de fosti sportivi care au probleme de sanatate!

Sprijin pentru tanara generatie de sportivi

Vremurile sunt dificile pentru numerosi sportivi din Romania. Tinerii, chiar si cei cu rezultate foarte bune, au nevoie de sustinere pentru a continua pe drumul performantei. Sustinem deja 20 de bursieri cu sprijinul partenerilor insa vrem sa ajutam si alti tineri si va invitam sa fiti alaturi de noi.  Fara o baza de selectie sanatoasa nu putem spera la performante sportive recunoascute la nivel mondial.

Sprijin pentru fosti sportivi care au probleme de sanatate

Sportul de performanta implica si foarte multe riscuri, motiv pentru care exista numeroase cazuri de sportivi accidentati, persoane care, desi s-au dedicat total sportului, ajung în situatia de a renunta la tot, fara a avea veniturile necesare să duca o viata decenta. In plus, exista sportivi cu performante deosebite de-a lungul carierei, care, ajungand la o varsta inaintata, intampina mai multe probleme, atat de sanatate, cat si financiare. Prin programul “Impreună pentru sportivii Romaniei” vrem sa oferim un sprijin real celor aflati în fata unor noi provocari de viata.

Urmareste un video despre proiectele Fundatiei Olimpice Romane.

Vino in Echipa Campionilor si sustine sportivii Romaniei!

INSCRIE-TE IN ECHIPA CAMPIONILOR

ALERGATOR ALERGATOR FUNDRAISER SUSTINATOR
Vrei sa sustii cauza sportivilor alergand in echipa CAMPIONILOR? Vrei sa te implici mai mult decat prin alergare? Nu poti alerga, insa vrei sa sprijini cauza?
Pasul 1: Iti alegi cursa dorita.
Pasul 2: Te inscrii pe pagina evenimentului si alegi “Fundatia Olimpica Romana” la cauza sustinuta.
Pasul 3: Achiti taxa de inscriere.
Accepta provocarea. Daca vrei sa ajuti sportivii si crezi in cauza lor, atunci intra in echipa FUNDRAISERILOR. E o experienta fun din care ai multe de invatat! In acest caz, poti face o donatie catre noi sau poti ajuta un alergator
fundraiser, inscris in echipa noastra, a CAMPIONILOR,
sa-si atinga tinta.
Cum ne ajuta? Cum ne ajuta? Cum ne ajuta?
Un procent din taxa de inscriere va fi redirectionat catre cauza sportivilor. Cu cat suntem mai multi, cu atat ajutorul nostru va fi mai mare! In primul rand, financiar, pentru ca sprijinul este mult mai mare in acest fel. In plus, ca fundraiser vei duce mai departe mesajul sportivilor! Fiecare dontatie se va transforma in tratament si ingrijire medicala pentru sportivi care au nevoie de ajutor.

Doneaza

Doneaza pentru a sustine proiectele Fundatiei Olimpice Romane!

Doneaza prin MobilPay

30 ron 50 ron 70 ron

Doneaza prin PayPal

Politică de Cookies | Politică privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Intra in echipa FUNDRAISERILOR!

  Nume (obligatoriu)

  Prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Lasa-ne datele tale si te vom contacta noi. Multumim!

  ×